Pouze

Extra -10 % od 2590 CZK | -13 % od 3890 CZK téměr na vše

Až -60 % na +15.000 produktů

Křišťálové lustry

Filtrovat a třídit
Filtrovat & třídit 0
Řazení Nejprodávanější
Barva
Styl
Pokoj
Počet žárovek
Cena
Použít
Značka
Třída ochrany
Materiál
Základní typ
Stmívač
Tvar
Včetně dálkového ovládání
Typ žárovky zahrnutý
Stmívatelný
Vyrobeno v Německu
LED permanentně nainstalovaný
Je výška nastavitelná
LED
Barva světla (seznam)
Včetně vypínače
Včetně detektoru pohybu
Výška (v cm)
Použít
Wattový výkon
Použít
Výška (v cm)
Použít
Průměr (v cm)
Použít
79 položek
Filtr
27 199 Kč
38 199 Kč
48 499 Kč
7 699 Kč
DMC - 10%
DMC 8 599 Kč
DMC je výrobcem doporučená maloobchodní cena produktu.
99 186 Kč
55 499 Kč
DMC - 52%
DMC 115 616 Kč
DMC je výrobcem doporučená maloobchodní cena produktu.
33 199 Kč
7 449 Kč
DMC - 10%
DMC 8 299 Kč
DMC je výrobcem doporučená maloobchodní cena produktu.
61 355 Kč
36 299 Kč
12 899 Kč
DMC - 11%
DMC 14 499 Kč
DMC je výrobcem doporučená maloobchodní cena produktu.
10 366 Kč
DMC - 20%
DMC 12 959 Kč
DMC je výrobcem doporučená maloobchodní cena produktu.
136 699 Kč
42 799 Kč
12 599 Kč
40 699 Kč
Stránka

Křišťálové lustry – záře a třpyt ve vašem domově!

Křišťálový lustr není pouhým zdrojem světla. V každé místnosti vytvoří totiž výjimečnou atmosféru. Čím to je? Křišťály mnohonásobně lámou světlo, a vytvářejí tak jiskřivé odrazy. Nemusíte si dělat starosti s účtem za elektřinu. Úchvatného efektu je dosaženo i s přirozeným světlem, lustr nemusí být rozsvícený.

V jakých stylech jsou křišťálové lustry k dostání?

Křišťálové lustry jsou přepychové a extravagantní a každé místnosti dodají jistou noblesu a eleganci. Proto jsme jim v našem obchodě vyhradili zvláštní kategorii. V rámci ní jsou k dispozici následující styly:

Lustry kristalove
Lustry kristalove
Lustry kristalove

Jak se křišťálové lustry čistí?

Podle toho, kolik máte času, můžete zvolit základní čištění nasucho nebo důkladné čištění na mokro. To první byste měli provádět pravidelně, aby na lustru neulpíval prach a nečistoty. Stará dobrá prachovka zastane tuto práci skvěle.

Důkladné čištění na mokro je na čas trochu náročnější, ale nebojte, stačí jej provést jednou do roka. Budete k tomu potřebovat čisticí sprej na lustry. Lustr zběžně oprašte, pak na něj nastříkejte čisticí přípravek a prach a nečistoty během chvilky okapou. Ujistěte se, že jste předtím vyjmuli pojistku a nezapínejte ji zpět, dokud vše nebude kompletně suché. Nezapomeňte zakrýt podlahu, aby nedošlo k jejímu poškození. Můžete k tomu použít noviny nebo staré ručníky.

Kteří výrobci nabízejí křišťálové lustry?

Křišťálové lustry jsou něco opravdu mimořádného. Proto není na trhu mnoho značek, které by tento opulentní zdroj světla nabízely. Podívejte se pod filtr „výrobce“ v našem obchodě, kde zjistíte, od jakých firem výrobky nabízíme, včetně značek Kolarz, Schonbek a naší vlastní značky Lampenwelt.com.

Lustry kristalove

Existují křišťálové lustry se stínidly?

Máte problém rozhodnout se jen pro jeden druh svítidla? To chápeme. Zejména když jsou textilní stínidla v kombinaci s křišťálovými přívěsky naprosto úchvatné. Tato stínidla vyzařují světlo velmi měkce a vytvářejí tak útulnou atmosféru, které pak křišťálové kapky dodají nádherný třpyt. Stačí se podívat do naší kategorie lustrů se stínidly a uvidíte, jaké modely s křišťálovými přívěsky jsou k dostání.

Existují lustry, při jejichž výrobě je použit český křišťál?

Ptáte se na český křišťál? Odpověď zní: Schonbek. Tato společnost na výrobu svítidel byla založena v někdejším Českém království v roce 1870. Dnes je součástí skupiny Swarovski a patří mezi přední celosvětové značky v oblasti prvotřídních křišťálových lustrů. Inspirujte se všemi křišťálovými lustry, které Schonbek nabízí. Stačí vybrat správný název ve filtru „výrobce“.

Jak velký by měl být křišťálový lustr?

Nejste si jistí ohledně správné velikosti nebo počtu jednotlivých lamp na lustru? Za prvé, to zda zvolíte pětižárovkový nebo osmižárovkový model, s rozměry velkými či poněkud skromnějšími, je jen záležitostí vašeho osobního vkusu. Pro vhodné osvětlení místnosti je důležitý počet žárovek nebo celkový světelný výkon. Ten se měří v lumenech. Zvažte přitom velikost místnosti, barvu stěn a požadovaný jas. Naši odborní poradci vám rádi pomohou.

Zobrazit více Ukázat méně

Přeškrtnuté ceny na Světla24.cz odpovídají doporučené ceně výrobce.
Všechny ceny v Kč, vč. 21 % DPH a bez nákladů za dopravu

© 2024 Lampenwelt GmbH